16
oct

Famíliars, veïnat de l’escola, amistats, antic professorat i alumnat, estudiants, veïnat del poble… voleu formar part del voluntariat per a les actuacions educatives d’èxit? El pròxim dimecres 24 d’octubre, a les 19.30 hores, es durà a terme una sessió informativa i formativa per a totes les persones que vulgueu formar part del voluntariat. Serà a la sala polivalent de l’edifici de Primària del CEIP Pare Melchor.

 

Des de fa uns anys, l’escola està duent a terme unes actuacions educatives d’èxit que permet al nostre alumnat millorar el seu aprenentatge, concretament amb les tertúlies literàries i els grups interactius, entre altres que es podrien dur a terme en diversos àmbits de la comunitat educativa.

 

Per a dur a terme aquestes actuacions educatives d’èxit és necessari un element clau: persones que inicien una interacció amb l’alumnat, i aquestes són persones voluntàries compromeses a millorar l’educació, l’escola, els xiquets i xiquetes del poble, el futur. Gràcies a la seua participació l’alumnat millora el seu aprenentatge i els seus resultats. A més, també es fomenta la participació en altres aspectes de la comunitat educativa.

 

Des de l’escola animem tota la comunitat educativa i totes les persones interessades del poble a assistir a aquesta sessió sobre la participació en les actuacions educatives d’èxit. T’esperem!

 

0 Sense comentaris