30
nov

Des de Càritas Benissa se’ns ofereix l’oportunitat de participar en la campanya de recollida d’aliments per tal que es puguem ajudar en l’acció servicial a les persones més necessitades.

 

Per aquest motiu, Càritas Benissa anima i recomana dur aliments la caducitat dels quals siga la més tardana possible. Així, també es poden dur aliments com arròs, espaguetis, macarrons, oli d’oliva i de gira-sol, conserves en llauna, torró blanet i dur, pots de tomaca, sucs, etc. Alhora informa que no s’ha de dur llet, productes envasats en cristall o vidre, aigua mineral o productes que es puguen fer roïns ràpidament (com ous o verdura, entre altres). Els aliments s’hauran de dur a les aules abans de les vacances de Nadal.

 

Els nostres actes, encara que siguen menuts o semblen insignificants, poden canviar la vida dels altres. Per això, a l’escola aprenem i animem les famílies i l’alumnat a dur endavant actituds i valors com la solidaritat i el servei als altres, tan importants per al creixement personal com comunitari. Comptem amb tu!

0 Sense comentaris