17
dic

Actibasket és una iniciativa impulsada per diverses federacions de bàsquet i fundacions per tal de fomentar la iniciació al bàsquet en l’àmbit escolar.

 

Enguany és la quarta edició que es realitza el concurs en què les escoles presenten un vídeo per a potenciar l’esport i el valors que transmet. Presentem el vídeo que hem realitzat a l’escola, i de manera destacada la labor del mestre d’educació física Rafa Manuel, on pretenem promocionar i posar en valor el paper de la dona en l’esport, sensibilitzar-nos sobre l’assetjament escolar amb missatges sobre la responsabilitat i les actituds que hem de mantindre per a formar un equip davant de situacions on aparega qualsevol tipus d’agressions. En el CEIP Pare Melchor treballem per tal de ser una escola il·lusionada amb l’esport i amb un ambient pacífic i d’estima.

  

Enguany estem dins de les 15 escoles guanyadores, i per aquest motiu podrem comptar amb unes noves canastes per a les pistes! Compartim les paraules que ens han escrit informant-nos i felicitant-nos per la participació en el concurs.

 

“Buenos días, 

Le informamos que su centro ha sido premiado como uno de los  ganadores del Concurso Actibasket en esta edición. En primer lugar, queremos felicitarle a usted en particular, y a toda la comunidad educativa de su centro en general, por su implicación en el programa y por fomentar el baloncesto y sus valores entre sus alumnos. Transmita nuestra más sincera enhorabuena a todos los alumnos y profesores que han participado en las iniciativas por su dedicación, creatividad y compromiso con las actividades.”

 

En l’enllaç següent es pot visualitzar el vídeo realitzat per alumnes i mestres. Seguim esforçant-nos per ser una escola que gaudeix i està il·lusionada amb l’esport!

 

Vídeo

0 Sense comentaris