13
dic

A partir d’un treball de llengües l’alumnat de 5é ha decidit anar més enllà en l’activitat i s’ha encaminat en una campanya solidària amb un doble objectiu: recollir llibres per a l’hospital de Dénia i donar una quantitat econòmica per a la construcció d’un centre educatiu a Uganda mitjançant la venda d’adornaments nadalencs.

 

La campanya es durà a terme per un costat amb la recollida de llibres a les hores d’entrada i d’eixida de l’escola, i per un altre amb la venda d’adornaments nadalencs i cantant nadales el dissabte al matí pel mercat, i dijous i divendres últims del trimestre pels carrers del poble.

 

Les dues classes de 5é s’han organitzat per a preparar amb molt d’entusiame i il·lusió els materials necessaris durant aquesta setmana, i estan ben contents perquè estan segurs que recolliran molt per a poder donar-ho a les persones impregnades en els objectius proposats.

 

Compartim també l’enllaç que ha fet ressò la premsa digital El Mirall de la Marina: “Los alumnos del CEIP Pare Melchor de Benissa nos dan una lección de solidaridad“.

 

Els xiquets i les xiquetes de 5é conviden i animen tota la comunitat educativa i tot el poble a participar en esta campanya solidària.

 

Col·labora!

0 Sense comentaris