26
nov

L’alumnat d’Educació Infantil i Primària han realitzat el simulacre d’evacuació del centre correctament, amb precaució i amb un temps més que suficient perquè no hi haja cap tipus d’incident.

 

Aquesta ocasió, encara que telefonant també el 112, el cos de bombers ha estat amb anterioritat a l’avís repartint-se per les plantes de l’edifici de Primària per tal de vigilar i comprovar que tot es portara a terme correctament, tant l’actuació de l’alumnat com del professorat i la resta de personal del centre.

 

A l’edifici d’educació Infantil ha sigut un poc més tard quan s’ha realitzat el simulacre d’evacuació, encara que solament han pogut assistir agents de la policia local a l’avís donat al 112, ja que aquesta vegada els bombers van haver d’atendre un incendi real.

 

Tant en un edifici com a l’altre l’alumnat i tot el personal docent i no docent va respondre correctament a l’avís donat, sense ocórrer cap incident a destacar. Així i tot, els bombers van felicitar per com havia eixit l’actuació i també va donar alguns consells per a millorar a l’escola, i per si passara alguna cosa a casa.

 

 

0 Sense comentaris