06
feb

La nostra companya Aurora, mestra d’Educació Infantil al CEIP Pare Melchor des del setembre de 1999, ha mort el passat 4 de febrer, després de caminar durant un temps relativament breu amb la malaltia que ha fet que ens deixara.

Nascuda al gener de 1960 a Parcent, ha dedicat la seua vida a l’educació dels infants i amb amor a la muntanya en part del seu temps lliure. Ha recorregut molts senders per fer gran molts xiquets i xiquetes de Benissa, i estem segurs que igual que vetlava i tenia cura del seu alumnat, de les seues companyes i companys que estimava, ara seguirà fent-ho.

La mort és un pas que tot el món ha de fer, deixant una vida de grans moments en tot allò que fem, i estem segurs que Aurora ha passat una gran vida al costat de la seua família i de l’alumnat que ha tingut junt amb les seues famílies que l’han acompanyada.

Sabem que ara deixa un món mortal, i ara una nova estrella ens il·lumina i ens cuida des del seu lloc. Ara es revesteix d’allò incorruptible i d’immortalitat, la victòria ha engolit la mort.

Fins sempre, Aurora,

La teua escola.

Aurora amb l’alumnat que va acabar l’etapa d’Educació Infantil al juny de 2018.
0 Sense comentaris