09
sep

Comencem el nou curs amb moltes ganes de passar-ho bé, de vore els companys i companyes, mestres, de jugar a classe i al pati, d’aprendre i de gaudir cada dia a l’escola.

Per a l’alumnat de 2 i 3 anys realitzem el període d’adaptació de manera escalonada durant aquests primers dies, de manera que des del pròxim dijous assistirem al centre en el seu horari normal. Es tracta d’una entrada organitzada per grups reduïts per a una millor adaptació al centre, així com algunes famílies que també entreu a formar part de la comunitat educativa.

A Primària també entrem amb moltes ganes d’aprendre, de vore els companys i companyes, de vore el nou professorat, de gaudir cada dia a l’escola.

Aquest curs comptem amb la reforma dels lavabos de totes les plantes de l’edifici de Primària. Ha sigut una tasca necessària per al mateniment de l’edifici i d’higiene per a tota la comunitat educativa que en fem ús.

De manera especial, des del centre fem una crida a les famílies i a tota la comunitat educativa a la participació, per a formar part de l’organització de l’aprenentatge de tots els xiquets i xiquetes, on les famílies jugueu un gran paper de cooperació, de col·laboració amb l’escola per al seu aprenentatge i el seu creixement en tots els seus àmbits. Per això la vostra presència dins de les aules o en diverses maneres d’organització i decisió al centre és molt important! Siguem una comunitat educativa activa, en marxa. Caminem tots junts, perquè junts fem l’escola.

0 Sense comentaris