14
oct

Durant els dies 7 i 8 d’octubre vam celebrar la festivitat de la Comunitat Valenciana al voltant d’actuacions tradicionals valencianes i del coneixemnt d’il·lustres valencians, tant arreu del territori valencià com en l’àmbit local, destacant Àngel Crespo i Lídia Santacreu.

Amb les dandes tradicionals i la música de rondalla s’han desenvolupat les activitats que hem pogut gaudir durant aquests dies, així com la lectura bibliogràfica d’il·lustres valencians que ha pogut conéixer profundament l’alumnat de cinqué i sisé de Primària en el treball a l’aula i han fet sabedors a la resta de l’escola.

Tant a Infantil com a Primària, de la mà de Rosa Pino hem pogut gaudir de les danses tradicionals, coneixent passes bàsiques i en parelles.

Gràcies a la rondalla de Benissa hem pogut conéixer i escoltar els seus instruments, les veus i algunes cançons que interpreten dins del seu repertori allà on van. Conegudes cançons valencianes i que alhora han aprofitat per a dansar al seu ritme.

L’alumnat ha gaudit notablement d’aquestes activitats i fem així present la importància de la nostra festa com a valencians.

0 Sense comentaris